utorok 4. februára 2014

AD: Milenky sú pre život nevyhnutné

Môj príspevok o milenkách pobúril viacero žien. Na čelo všetkých týchto sufražetiek sa jednoznačne postavila moja manželka. Nie veľmi rozumiem, prečo tomu tak je, veď spokojného partnera chce asi každá žena a bez mileniek určite spokojný nebude. Ale skutočnosť je úplne iná, ženy nemajú rady milenky, aj keď milenky sú drvivou väčšinou práve ženy. Je to paradox, ale je to tak. Múdry muž to rešpektuje a neuteká s každou novou milenkou za svojou manželkou, aby jej ju predstavil a pochválil sa jej mladým telom a čistou dušou. Čo sa tohto týka sú muži veľmi ohľaduplní.
Mnoho otázok som dostal na tému, čo na tých mladých dievčatách vidíme. Čo konkrétne o tom sa tu nebudem rozpisovať, lebo ešte nie je po 22. hodine.
Ale úvaha o veku mileniek je tiež zaujímavá. Ženatí muži majú zásadne mladšie milenky ako svoje partnerky. Aj keď muži vlastne vôbec nestárnu (viem to podľa seba), lebo ich skutočný vek vyjadruje aritmetický priemer veku muža a jeho partnerky/manželky:

Skutočný vek muža = (Vm + Vž) / 2


kde Vm je vek muža a je vek ženy. Ak má muž milenku, tak sa za dosadzuje vek milenky. Samozrejme.
Ak chce muž byť s pribúdajúcimi rokmi stále svieži a plný životného elánu, tak musí mať stále mladšie a mladšie milenky. To aby ten aritmetický priemer sa veľmi nemenil. No a v určitom veku sa muž zákonite dostane do konfliktu so zákonom v oblasti mravnej výchovy nezletilých, a tak už nie je možné ďalej znižovať vek mileniek. Vtedy je potrebné zvýšiť počet mileniek.
Potom platí, že:

Skutočný vek muža = (Vm + Vž1 + Vž2 + ... Vžn) / (n + 1)


kde n je počet mileniek. Prosím, všimnite si, že čím je n väčšie tým je to pre skutočný vek muža lepšie. A ak n = 0 potom už nie je čo dodať. Nulou sa totiž ani deliť nedá.
Táto matematická analýza tiež objasňuje, prečo tí úplne mladí muži majú staršie milenky. Skutočný vek muža sa totiž veľmi nemení.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára