utorok 4. februára 2014

Niekoľko (väčšinou odpočutých) myšlienok

Kresťania tvrdia, že na počiatku bola božská bytosť, ktorá vytvorila všetko. My ateisti vieme, že na počiatku nebolo vôbec nič a tento stav s malými zmenami trvá dodnes.

Kto sa ešte nikdy nepokúsil spočítať hviezdy nemôže ani tušiť, koľko ich je.


Mica: Chlapi si potrpia na rýchloorgazmické nymfy, na prehĺtanie semena – aj toho poopičného, na kolíky v zadku a na niekoľkonásobné pochvaly každého, aj toho najzanedbateľnejšieho úspechu

Jedna moja známa mi napísala: Dnes som dospela k strašnému a desivému odhaleniu. Penisy sa zmenšujú! Podla štúdie z roku 1948 bola priemerná dĺžka 15,25 cm. Štúdia z roku 1996 prezentuje priemernú dĺžku 13,00 cm ! To je za cca 50 rokov zmenšenie o 2,25 cm !!! Moja kolegyňa na túto katastrofickú správu reagovala stručne, no výstižne: "Penisy sa možno skracujú, no kokotov je čím ďalej tým viac."

Chybové hlásenie: Program pracuje normálne. Je potrebné vymeniť užívateľa.


Platí, že keď chudobní bojujú proti chudobným, bohatí majú mnoho dôvodov na radosť. Tak ich nechajte bojovať a nekazte mi radosť.

Sex je pre chudobných. My bohatí pijeme.


Niekedy mávam ružové okuliare. Ale vždy keď narazím hlavou steny, tak rýchlo precitnem, ale nikdy nezabúdam, lebo jazvy bolia ešte veľmi dlho, najme tie na duši.

Považovali ho za ľudského politika. Dokázal sa ospravedlniť za svoje chyby, ba aj za chyby druhých. Naposledy sa ospravedlnil za rovinatosť svojej krajiny.

Nápis na verejnej toalete:
Pre bankárov: Nedodržujte diskrétnu vzdialenosť, ale pristúpte k pisoáru čo najbližšie.
Pre technikov: Priesečník myslenej zvislice vedenej koncovým bodom zdroja tlakovej kvapaliny a roviny podlahy musí ležať vo vnútri pôdorysného priemetu pisoára do roviny podlahy toalety.
Pre ostatných: Postavte sa tak, aby ste neoštiavali zem okolo pisoára.

V novinách som si prečítal, že Mikuláš Dzurinda má v súčasnej politike asi taký význam ako antiradar na Trabante.


Teória relativity. Na ceste leží dlhá rúra. Podľa Issaca Newtona, ak sa jedna mačka pozerá z jednej strany a druhá mačka z druhej strany tak sa vzájomne vidia. Podľa Alberta Einsteina sa tieto dve mačky nemôžu vidieť, pretože jedna mačka sa pozerá v pondelok a druhá v utorok.

Žena vie o svojich deťoch všetko. Vie o termínoch návštev u zubára, o najlepších priateľoch svojich deti, o ich tajných láskach, obľúbených jedlách, ich obavách, túžbach a snoch. Muž z času na čas registruje prítomnosť menších ľudí v dome.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára