streda 5. februára 2014

Múdre ženy

Cica Mica kdesi napísala: Chlapi si potrpia na rýchloorgazmické nymfy, na prehĺtanie semena – aj toho poopičného, na kolíky v zadku a na niekoľkonásobné pochvaly každého, aj toho najzanedbateľnejšieho úspechu.
S týmto sa dá v plnej miere len súhlasiť!
Možno by som zmenil jedno slovo. Skôr sa mi tam žiada napísať multirýchloorgazmické nymfy, ale to je len na upresnenie. Mnohým ženám trvá veľmi dlho, kým prídu na to, že je to presne tak a niektoré na to neprídu nikdy a potom sa stávajú feministky a sufražetky a bojujú za práva žien, ktoré im nikto neberie.
Páči sa mi na Cice, že si všimla aj dôležitosť toho chválenia. To je totiž to najpodstatnejšie, čo každý muž potrebuje. Aj kdesi v koráne je napísané, že každý muž potrebuje aspoň raz za deň zažiť pocit víťazstva. Hoci úplne malého, ale víťazstva. Ak ho nezažije, a nebodaj niekoľko dní po sebe, tak je frustrovaný a nešťastný. Múdra žena to vie (aj Cica Mica to vie), a preto svojmu partnerovi aspoň raz denne ten pocit víťazstva zabezpečí. Stačia na to aj tie niekoľkonásobné pochvaly za krásne zatlčený klinec do steny, ktorý tam už týždne chýbal, alebo perfektne vynesené smeti do kontajnera, alebo krásne zvládnuté desaťsekundové milovanie v manželskej posteli, lebo zbytočne neunavuje a nezdržuje pri pozeraní seriálu.
A ak je žena multirýchloorgazmická, tak za tých desať sekúnd stihne prechádzku ružovou záhradou aj tretiu svetovú vojnu a aspoň tri orgazmy.
My muži totiž potrebujeme byť v očiach svojich múdrych žien neohroziteľní partizánski velitelia.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára